REIKIHOITO

Reiki on japanilaisen Mikao Usuin 1920-luvulla kehittämä luontaishoitomenetelmä. Usui tutki tiibetiläisiä oppeja, ja uskotaankin, että reikiä olisi harjoitettu muinaisessa Tiibetissä sekä Egyptissä ja Sumerissa.

Reiki on rentouttava hoitomuoto, jossa hoitaja lempeällä kosketuksellaan välittää universaalia elämänenergiaa rentouttaen sekä kehoa että mieltä. Sana ‘rei’ tarkoittaa henkeä, ja sana ‘ki’ elämänenergiaa.

Reikihoito ei liity mihinkään uskontoon, vaan se on osa reikin harmonista elämäntapaa, joka käsittää henkisen harjoittelun sekä itsensä ja toisten hoitamisen reikiperinteen mukaisesti. Reiki on täydentävä hoitomuoto, eikä se korvaa lääketieteellistä hoitoa.

Miten reikihoito tehdään?

Hoidettava rentoutuu mukavasti peiton alla pukeissa maaten. Reiki tasapainottaa kehon energiatukoksia ja parantaa siten kehon energiakiertoa.

Reiki laukaisee stressiä ja jännitystiloja, ja se voi auttaa myös unen laadussa ja edesauttaa kehon omaa luontaista paranemisprosessia.

Energia ei tunne aikaa ja paikkaa, joten etähoidon aikana voit rentoutua omassa kodissasi ja vastaanottaa kanavoimaani hoitavaa reiki-energiaa.


Reiki on tarkoitettu kokonaisvaltaisen terveyden tueksi, tukemaan rentoutumista ja paranemista lääketieteen ohelle.

Asiakkaiden kokemuksia reikihoidosta

Terhin reikihoidolla katosivat ahdistukset ja henkiset puristukset! Tämän meditatiivisen kokemuksen jälkeen olo oli niin raukea, että olisin mielelläni jäänyt pötköttelemään niille sijoilleni vielä pitkäksi toviksi.

Terhin rauhallinen ja asiantunteva ote teki hoidosta oikein miellyttävän. Suosittelen lämpimästi!

Marjo

Reikihoito oli todella rentouttava kokemus. Rauhoittava musiikki yhdistettynä rauhalliseen ilmapiiriin ja reikihoitoon teki ihmeitä kireälle pingotukselleni. Kerran jopa häpeäkseni nukahdin hoitopöydälle, mutta uskon sen kertovan hoidon laadusta!

Jussi

Reiki vaikutti minuun hyvin rentouttavasti. Lämmin kosketus ja kaunis musiikki loivat levollisen ja miellyttävän olon ja tunnelman.

Tiina

Reikihoito - hinnasto

  • Etähoito 30 min 35€

Reikihoidot toistaiseksi saatavilla ainoastaan etähoitona.

Peruutus viimeistään 24h ennen varauksen alkua. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Varaa aika reikihoitoon!

Voit varata sinulle sopivan etähoitoajan helposti netin kautta ajanvarausjärjestelmästämme.

Ajanvaraukset myös sähköpostitse
terhi@terhentuuli.fi

LAHJAKORTTI REIKIHOITOON

Lahjakortti hoitolaan haluamallasi summalla, minimisumma 10 €

Lahjakortin voit lunastaa verkkokaupastamme!

Reikihoitaja Terhi Hainimo

Luonto ja eläimet ovat erityisen lähellä sydäntäni. Asustelen mieheni sekä rakkaan gekkomme kanssa Kangasalan Lentolassa. Harrastuksiini kuuluvat geokätköily ja luonnossa liikkuminen.

Opiskeluaikoina minulle vahvistui tunne siitä, että nykyinen hektinen elämänrytmi ei ollut minua varten, ja halusin löytää jotakin tasapainottavaa ja rauhoittavaa kiireiseen elämääni.

Löysin reikin vuonna 2018 ja se oli rakkautta ensimmäisestä hoitolakäynnistä lähtien.

Pian olin jo kurssilla ja opiskelin reikihoitoa itsekin. Sain reikistä kaipaamaani mielenrauhaa, ja tunsin haluavani auttaa myös muita. Tämän unelman myötä perustin syksyllä 2021 yritykseni Terhentuuli Palvelut Oy:n.

Olen syventänyt osaamistani vuosien varrella, ja olen nykyisin Kundalini Reiki Master. Perinteistä Usui Reikiä olen opiskellut Okuden-tasolle saakka. Reikihoidoissani yhdistelen näitä kahta hoitomuotoa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Koen Reikin todelliseksi kutsumuksekseni, ja haluan jatkaa kehittymistäni hoitajana läpi elämäni.

Toivottavasti saan olla mukana Sinun eheytymisen polullasi kohti tasapainoisempaa elämää!


terhi@terhentuuli.fi

Reikihoitaja, Reiki Usui Shiki Ryoho, Usui System of Natural Healing, tasot I ja II, 2019 Om Shanti, Reiki Master Marika Laijärvi

Kundalini Reiki Master, tasot I, II ja III (master), 2022, Ong Namo, Joakim Kaipainen